Agroexpo 2021 Fuarı Katılımcılarıyla Buluştu.
Buradasınız: Anasayfa / Blog / Makale
28 Haziran 2021, Pazartesi
AGROEXPO 2021 Fuarı katılımcılarıyla buluştu.
Yaklaşık 80 ülkeden 1050 katılımcısıyla 23 - 27 Hairan 2021 tarihleri arasında İZFAŞ fuar alanında düzenlenen fuar Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olarakta biliniyor.
AGROEXPO 2021 Fuarı katılımcılarıyla buluştu.

Orion fuarcılığın düzenlediği fuar bu yıl 1050 katılımcı firma, yaklaşık 400 bin ziyaretçi ve 1 Milyar dolarlık iş hacmi ile Tarım ve Hayvancılık alanında en büyük fuar olma özelliği ile gerçekleşen 16. Agroexpo İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı, rakiplerin birbirini tanımasının yanında iş yapma, trendleri takip etme, teknolojiyi yakından görme fırsatı da sundu.

Covid 19 süreci nedeni ile uzun bir aradan sonra gerçekleşen fuar yurt dışı heyetler ve ticaret anlaşmaları ile firmalara ithalat ve ihracat bağlantıları fırsatları sundu. Fuarline olarak Koruma Klor ve Agropa-Tarmak standlarının tasarım ve uygulama işleri ile katıldığımız Uluslararası Agroexpo İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı pandemiden sonraki ilk tarım fuarı olarak ülke ekonomisine yeni bir ivme kazandırmasının yanında Türkiye'nin en büyük ve Avrupanın ilk dört fuarından biri olma özelliğini de koruyor.

Bu yılki Agroexpo İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin ve çeşitli ülkelerden misafir bakanlarında katılımıyla gerçekleşti. Fuarline olarak katılımcılarımıza Agroexpo İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda stand çalışmalarının yanında showroom mağaza tasarım ve uygulama alanında da hizmetler sunuyoruz.

Detaylı bilgi İçin hemen arayın